Remco de Maaijer opvolger van Hans van Harten als ondersteuner Regioplatform

10 april 2020

Eind maart is het bestuur van RWU/STUW erin geslaagd een netwerkstrateeg/directeur aan te trekken voor de platforms RWU en STUW. Nadat Hans van Harten vorig jaar had aangegeven dat hij na een dienstverband van bijna zes jaar wilde stoppen bij RWU om meer tijd te hebben voor andere bezigheden, zijn we op zoek gegaan naar een waardige opvolger. We zijn ervan overtuigd deze met de komst van Remco de Maaijer gevonden te hebben. Remco de Maaijer gaat voor beide samenwerkingsverbanden 50% werken en komt fulltime in dienst.

Remco de Maaijer heeft ervaring in vergelijkbare rollen en kent de regio Utrecht goed. Hij heeft er veel zin in en wij zijn ervan overtuigd dat hij veel voor zowel RWU als STUW kan betekenen om de samenwerking nog verder uit te bouwen en onze stakeholders actief bij de sociale volkshuisvesting te betrekken.

Er zijn goede afspraken gemaakt met Remco de Maaijer voor een geleidelijke indiensttreding vanaf 1 mei. Uiteindelijk zal hij vanaf 1 juli fulltime actief zijn voor RWU en STUW. Direct hieraan verbonden is een geleidelijke werkoverdracht van Hans van Harten aan Remco de Maaijer. De totstandkoming van de jaarlijkse RWU Databank en Corporatiemonitor wordt dit jaar nog door Hans van Harten gerealiseerd.

Met het vertrek van Hans van Harten nemen wij afscheid van een gedreven secretaris en aanjager met een warm hart voor de sociale volkshuisvesting en wij danken hem alvast voor zijn inzet, maar daarnaast zijn wij blij met de komst van Remco de Maaijer en kijken wij uit naar de samenwerking met hem.

Namens het Algemeen Bestuur RWU

Henny van den Heiligenberg, voorzitter

 

Geef een antwoord

Terug naar overzicht

Laatste Nieuws

14 december 2022

RWU tekent regiodeal voor bouw 1500 flexwoningen in Utrecht

Het komend jaar start in de provincie Utrecht de bouw van 1500 hoogwaardige tijdelijke flexwoningen. […]

Lees meer

14 september 2022

Seminar Domein-overschrijdend Samenwerken

Het seminar ‘Domein-overschrijdend Samenwerken’ op 8 september 2022 in het Fulcotheater in IJsselstein stond in […]

Lees meer

Bekijk alle nieuwsberichten

Inschrijven voor een woning in Utrecht en omgeving?

Kijk dan op www.woningnetregioutrecht.nl

Website created by OJO Communications